De ontwikkelaars SamenThuis Investment en Reuvers Bouwontwikkeling gaan samen KoopStart-woningen bouwen in Oudewater. Beide partijen hebben hiervoor op 27 juni een licentie KoopStart getekend.

Westerwal is een project van Reuvers Bouwontwikkeling en SamenThuis Investment. Voor dit project in Oudewater is een samenwerkingsverband opgericht. Er komt een nieuwe wijk geĆÆnspireerd op de historie van de oude Hollandsche waterstad en het industriĆ«le verleden op de Westerwal.


In Westerwal komt een gevarieerd woningaanbod, waaronder ook 10 appartementen die dankzij KoopStart bereikbaar zijn voor starters. Beide ontwikkelaars zijn nu licentiehouder KoopStart en hebben hierdoor de mogelijkheid om in de komende jaren vaker betaalbare woningen te ontwikkelen.

 

 

Alle nieuwsberichten

Gerelateerde nieuwsartikelen

Minister Hugo de Jonge positief over Nationaal Fonds Betaalbare Koopwoningen

Persbericht: Het voorstel voor de oprichting van een nationaal Koopfonds is positief ontvangen door minister de Jonge en de Tweede Kamer. Op 8...

Lees meer

Persbericht OpMaat 4 november 2022

OpMaat heeft de minister voor VRO en de Tweede Kamer opgeroepen om een bijdrage voor een Nationaal Fonds Betaalbare Koopwoningen.

Lees meer