De ontwikkelaars SamenThuis Investment en Reuvers Bouwontwikkeling gaan samen KoopStart-woningen bouwen in Oudewater. Beide partijen hebben hiervoor op 27 juni een licentie KoopStart getekend.

Westerwal is een project van Reuvers Bouwontwikkeling en SamenThuis Investment. Voor dit project in Oudewater is een samenwerkingsverband opgericht. Er komt een nieuwe wijk geïnspireerd op de historie van de oude Hollandsche waterstad en het industriële verleden op de Westerwal.


In Westerwal komt een gevarieerd woningaanbod, waaronder ook 10 appartementen die dankzij KoopStart bereikbaar zijn voor starters. Beide ontwikkelaars zijn nu licentiehouder KoopStart en hebben hierdoor de mogelijkheid om in de komende jaren vaker betaalbare woningen te ontwikkelen.

 

 

Alle nieuwsberichten

Gerelateerde nieuwsartikelen

Duurzame KoopStart-woningen in Druten

Van de Klok bouwt 26 KoopStart-woningen voor starters in Druten. De woningen zijn verduurzaamd en worden met koperskorting verkocht. De verkoop is...

Lees meer

Overheid wil snel verbetering positie koopstarters

In de kamerbrief ‘Meer kansen voor koopstarters’ kondigt de overheid een aantal maatregelen aan om starters op de koopmarkt te helpen.

Lees meer