Van de Mheen Vastgoed BV, gevestigd in Hoevelaken, heeft sinds oktober 2020 een licentie KoopGarant. Sinds die tijd hebben zij al meerdere projecten gehad waarin zij 40 KoopGarant-woningen hebben verkocht.

Woudenberg

In december en januari kwamen daar nog 2 projecten bij: op een prachtige locatie aan de rand van  Woudenberg wordt een appartementencomplex ontwikkeld waar 8 appartementen met KoopGarant verkocht worden. Deze hebben allemaal een uitgifteprijs van € 240.000,-, nadat er kortingen afgegaan zijn variërend van 26% tot 33%. Met de gemeente Woudenberg is afgesproken dat deze woningen 10 jaar bereikbaar blijven voor de doelgroep; starters op de woningmarkt die een gezamenlijk inkomen van maximaal € 60.000,- bruto per jaar hebben.

Kootwijkerbroek

In Kootwijkerbroek wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld, waarin Van de Mheen onder andere 8 eengezinswoningen met KoopGarant gaat verkopen. Deze hebben als uitgifteprijs € 260.000,- of € 320.000,- en hebben een kortingspercentage variërend van 15% tot 29%. Ook hier geldt dat de woningen in ieder geval 10 jaar beschikbaar moet blijven als sociale koopwoning.

Wij vinden het mooi om te zien dat KoopGarant zo actief wordt ingezet in deze regio om starters aan een betaalbare koopwoning te helpen!

Meer informatie?

Alle nieuwsberichten

Gerelateerde nieuwsartikelen

Interview Vastgoed Actueel: “We moeten iets doen om starters te helpen”

Interview in Vastgoed Actueel met Simone van de Kuit , Johan Conijn en Hendrik Hulscher over het belang van het op te richten Nationaal Fonds...

Lees meer

OpMaat Position Paper 2023: 5 maatregelen om meer betaalbare koopwoningen te realiseren

Stichting OpMaat presenteert haar Position Paper 2023. OpMaat roept het Rijk op tot meer maatregelen en presenteert 5 standpunten.

Lees meer