Van de Mheen Vastgoed B.V. in Hoevelaken werd onlangs licentiehouder KoopGarant en gaat in Woudenberg ongeveer 70 woningen bouwen die met KoopGarant worden verkocht.


In de nieuwe woonwijk Hoevelaar, aan de oostkant van Woudenberg, worden tot en met 2026 circa 440 woningen gebouwd. Van de Mheen Vastgoed gaat hier ongeveer 70 woningen met KoopGarant ontwikkelen. Daarmee voldoet het bedrijf aan de afspraak met de gemeente Woudenberg om de woningen die bestemd zijn voor starters op de koopmarkt, in ieder geval de komende 10 jaar bereikbaar te houden voor deze doelgroep.

Van de Mheen Vastgoed is inmiddels gestart met de verkoop van de eerste 20 eengezinswoningen met KoopGarant. In 2021/2022 komen hier nog 8 appartementen en 8 eengezinswoningen bij. De rest volgt in de jaren daarna.

Alle nieuwsberichten

Gerelateerde nieuwsartikelen

Interview Vastgoed Actueel: “We moeten iets doen om starters te helpen”

Interview in Vastgoed Actueel met Simone van de Kuit , Johan Conijn en Hendrik Hulscher over het belang van het op te richten Nationaal Fonds...

Lees meer

OpMaat Position Paper 2023: 5 maatregelen om meer betaalbare koopwoningen te realiseren

Stichting OpMaat presenteert haar Position Paper 2023. OpMaat roept het Rijk op tot meer maatregelen en presenteert 5 standpunten.

Lees meer