Over OpMaat

OpMaat biedt verkoopoplossingen zoals Koopgarant en KOOPstart aan woningcorporaties en ontwikkelaars en levert hierbij kennis, advies, ondersteuning, contracten en trainingen. 

KOOPstart ook voor kleine projecten

Auteur:

Irene Dijsselbloem

10-07-20190 reacties

KOOPstart voor starters

Vorige week spraken collega's Agita Jongma en Simone van de Kuit een ontwikkelaar die ook wel kleinere projecten van eengezinswoningen ontwikkelt.

In één geval eiste een gemeente dat 2 van de 6 rijtjeswoningen in het betaalbare koopsegment verkocht moesten worden. Zeker in kleine dorpen is dit een vaak voorkomende en misschien ook wel logische eis. Betaalbare koopwoningen zijn voor de 'eigen' starters vaak de spreekwoordelijke speld in de hooiberg.

Kwaliteit in woonoppervlak, wooncomfort en afwerking is voor deze ontwikkelaar heel belangrijk,  maar ook lastig als je met een maximale verkoopprijs te maken hebt:” Je wilt de woning niet kleiner bouwen met maar 2 in plaats van 3 slaapkamers en je wilt ook geen vlizotrap in plaats van een vaste trap naar zolder."

KOOPstart kan ook voor zo'n relatief klein project dan een oplossing zijn waardoor het toch nog een heel mooi en toekomstbestendig project kan worden. We hebben deze ontwikkelaar in elk geval inspiratie gegeven over een mogelijke oplossing!

Over onze blog.

In deze blog bespreken wij als team van OpMaat regelmatig onze ervaringen als aanbieder van verkoopoplossingen zoals Koopgarant en Koopstart.

Reacties

  • Geen reacties

Plaats een reactie

Voer hier het woord in zoals getoond in de afbeelding. Dit is op spam tegen te gaan. Kunt u het woord niet lezen? Vernieuwen