Over OpMaat

OpMaat biedt verkoopoplossingen zoals Koopgarant en KOOPstart aan woningcorporaties en ontwikkelaars en levert hierbij kennis, advies, ondersteuning, contracten en trainingen. 

Betaalbaar wonen in de wijk Triangel in Waddinxveen

19-01-2017

Vandaag start de bouw van 110 Koopstartwoningen in de wijk Triangel in Waddinxveen. BPD ontwikkelde dit project en wil hiermee voorzien in een betaalbaar segment aan koopwoningen zodat ook starters een eerste koophuis kunnen kopen. Het slaan van de eerste paal wordt gevierd in aanwezigheid van o.a. minister Blok.

In de nieuwe wijk Park Triangel zijn de eerste 63 woningen met 10% koperskorting aangeboden. De tweede fase is met een prijsverlaging van 15% verkocht. De verkoop met Koopstart was een groot succes: er ontstond zelfs een wachtrij na de eerste fase. Meer informatie over dit project is te lezen in een eerder gepubliceerd interview met BPD en de verkopend makelaar.

Koopstart is een verkoopproduct voor woningcorporaties, ontwikkelaars en gemeenten waarbij woningen met een prijsverlaging worden verkocht en waarbij bij verkoop op termijn een verrekening van koperskorting en waardeverandering wordt afgerekend tussen koper en verkoper.