Over OpMaat

OpMaat biedt verkoopoplossingen zoals Koopgarant en KOOPstart aan woningcorporaties en ontwikkelaars en levert hierbij kennis, advies, ondersteuning, contracten en trainingen. 

Casade kiest voor terugkoopbegeleiding Koopgarant

18-02-2019

Casade heeft  sinds begin dit jaar de begeleiding van  het terugkopen van de Koopgarantwoningen aan OpMaat uitbesteed. Hierdoor hopen zij de kwetsbaarheid van de afdeling verkoop te verminderen.

Casade is een woningcorporatie met ongeveer 11.000 woningen in de gemeenten Waalwijk, Dongen en Loon op Zand. Mieke Stoopendaal, teamleider woonbeheer: “Onze afdeling verkoop is erg kwetsbaar, want er is slechts 1 parttime medewerker. Door het uitbesteden van de terug- en afkoop van de Koopgarantwoningen verwachten wij de werkdruk wat te verminderen en zijn we beter in staat het overige werk op te vangen bij afwezigheid van de medewerker.“

Inmiddels is het Terugkoopteam van OpMaat al druk bezig met de eerste terugkopen voor Casade. We begeleiden namens de corporatie het gehele terugkooptraject vanaf de aanmelding tot en met het tekenen van het koopcontract.

Meer weten over onze terugkoopbegeleiding? Kijk op onze website of bel ons op tel. 033 -462 12 23