Over OpMaat

OpMaat biedt verkoopoplossingen zoals Koopgarant en KOOPstart aan woningcorporaties en ontwikkelaars en levert hierbij kennis, advies, ondersteuning, contracten en trainingen. 

KOOPstart-campagne gestart voor ontwikkelaars en gemeenten

20-05-2019

KOOPstart voor ontwikkelaars

 

“KOOPstart biedt ontwikkelaars de kans om starterswoningen te ontwikkelen met rendement Hierdoor kunnen zij voldoen aan de betaalbaarheidseisen die gemeenten stellen aan nieuwbouw.” Met deze boodschap zijn wij half mei gestart met onze campagne om KOOPstart onder de aandacht te brengen van ontwikkelaars en gemeenten.

Verkoopoplossing

KOOPstart is een verkoopoplossing voor ontwikkelaars, gemeenten én corporaties. Voor ontwikkelaars biedt KOOPstart kansen om betaalbare starterswoningen te ontwikkelen met rendement. Gemeenten zijn op zoek naar oplossingen om meer nieuwbouw in de betaalbare sector te ontwikkelen. Door corporaties is KOOPstart de afgelopen jaren vooral toegepast bij bestaande bouw. Onlangs zijn er ook voor hen nieuwe mogelijkheden gekomen voor nieuwbouw, zoals in ons eerdere nieuwsbericht hierover is aangegeven.

Campagne

De KOOPstart-campagne heeft tot doel meer bekendheid te geven aan de mogelijkheden die KOOPstart biedt aan ontwikkelaars. De KOOPstart-brochure voor ontwikkelaars is aan te vragen.