Over OpMaat

OpMaat biedt verkoopoplossingen zoals Koopgarant en KOOPstart aan woningcorporaties en ontwikkelaars en levert hierbij kennis, advies, ondersteuning, contracten en trainingen. 

Update terugkoopbegeleiding

14-09-2017

Het aantal terugkopen Koopgarant dat begeleid wordt door het terugkoopteam van OpMaat is fors gestegen dit jaar. Ook kiezen steeds  meer corporaties voor terugkoopbegeleiding. Tijd voor een korte update over onze dienstverlening en het terugkoopteam.

Groei terugkopen

Dit jaar hebben 7 corporaties besloten om hun terugkopen uit te besteden aan OpMaat. In totaal zijn er nu 22 corporaties en ontwikkelaars voor wie wij de terugkoopbegeleiding uitvoeren. We zien dat het aantal terugkoopverzoeken van particulieren stijgt en we verwachten dit jaar ruim 200 woningen terug te kopen. De stijgende lijn in het aantal terugkopen zal zich vermoedelijk nog enkele jaren doorzetten.

Uitbreiding terugkoopteam

Op 15 augustus is Marjelle van den Brink bij ons begonnen als medewerker Terugkoopteam. Marjelle komt uit de corporatiewereld en heeft o.a. gewerkt bij de Alliantie, Viverion en Woonbedrijf Ieder1. Marjelle vervangt Menno de Laat. Hij werd ingehuurd via een extern bureau.

Begeleiding beëindiging/afkoop Koopgarant

OpMaat begeleidt voor meerdere corporaties ook de afhandeling van verzoeken voor beëindiging/afkoop van Koopgarant. Net als bij de terugkoopbegeleiding regelt OpMaat alles voor een snelle en foutloze beëindiging van de Erfpacht- en Koopgarantbepalingen.

Bel ons!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van terugkoopbegeleiding of de begeleiding bij beëindiging? Kijk dan op onze website, neem contact op met Simone van de Kuit of bel haar op tel. 033 -462 12 23.