Over OpMaat

OpMaat biedt verkoopoplossingen zoals Koopgarant en KOOPstart aan woningcorporaties en ontwikkelaars en levert hierbij kennis, advies, ondersteuning, contracten en trainingen. 

Workshop Koopgarant, de diepte in

30-10-2018

Krijg je wel eens vragen over hoe om te gaan met een overbruggingsfinanciering bij Koopgarant, of een verzoek om toestemming bij een grote verbouwing van een Koopgarantwoning? Wat als iemand gaat scheiden en in de woning wil blijven wonen met haar nieuwe aanstaande echtgenoot? Allemaal vragen waarop je misschien niet zo 1-2-3 het antwoord weet en die je ook kan krijgen als je niet meer actief met Koopgarant verkoopt. Juist voor dit soort wat ingewikkeldere vragen rondom Koopgarant bieden wij een incompany workshop aan: “Koopgarant de diepte in”.

Koopgarant de diepte in

Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn: verzoeken voor extra financiering, scheiding en/of nieuwe partners, schade bij terugkoop en niet voldoen aan de zelfbewoningsplicht. Uiteraard behandelen we een aantal cases. Hierbij kun je ook eigen cases inbrengen.

Deze workshop wordt als incompany workshop gegeven. Dus ter plaatse bij jou op kantoor. De kosten bedragen € 695,-- ex BTW ongeacht het aantal deelnemers (maximaal 10). Meer weten? Bel ons op 033 – 4621223 of mail naar info@opmaat.nl.