Over OpMaat

OpMaat biedt verkoopoplossingen zoals Koopgarant en KOOPstart aan woningcorporaties en ontwikkelaars en levert hierbij kennis, advies, ondersteuning, contracten en trainingen. 

Contact

Medewerkers van OpMaat

Adviseurs van OpMaat staan voor u klaar wanneeer u strategische en praktische vragen heeft over woningverkoop met Koopgarant, Koopstart of Koopcomfort. U kunt ons altijd bellen of mailen. Wij stellen ons hier aan u voor.

 • Bernard Wouters

  Directeur- bestuurder

  Over Bernard

  Bernard is sinds 21 april 2017 directeur van OpMaat. Hij is vanaf het begin bij de de oprichting van OpMaat betrokken. Hij is onze denktank en beschikt over een feilloos geheugen. Zijn kracht ligt in zijn uitgebreide juridische kennis en ervaring in de wereld van woningcorporaties. Hij is degene die alle informatiebladen van buiten kent. Soms voor ons als collega’s moeilijk te volgen omdat hij sneller denkt dan de meesten. Maar met zijn droge humor blijft hij ons verrassen. In zijn vrije tijd maakt hij ook meters: op zijn hardloopschoenen. Hij zet zich in zijn vrije tijd bovendien in voor de atletiekbond en de vereniging waar zijn zoons prachtige prestaties neerzetten.

 • Agita Jongma

  Adviseur

  Over Agita

  Agita werkt sinds 2009 voor OpMaat en is als adviseur op het kantoor degene die veel van onze klanten de weg wijst. Als voormalig makelaar en corporatiemedewerker denkt ze in haar adviezen altijd met onze klanten mee. Haar specialiteit is taxeren en zij is degene die de ingediende projecten toetst. Agita is altijd rap van tong en beschikt over een goede dosis humor. Haar vrije tijd besteedt ze aan haar 2 kinderen en het spelen op haar klarinet. Na zingen en hardlopen vindt Agita haar nieuwe uitdaging dit jaar in roeien.

 • Irene Dijsselbloem

  Communicatieadviseur

  Over Irene

  Irene is sinds 2010 in dienst bij OpMaat als communicatieadviseur. De website, de nieuwsbrieven en de Maat! komen onder haar begeleiding en eindredactie tot stand. Ook kijkt ze strategisch en kritisch naar alle  communicatie uitingen. In haar vrije tijd zal ze zich nooit vervelen: tennissen, fotografie, lezen, huis, tuin en kinderen en eigenlijk is ze wel voor alle leuke initiatieven te porren.
   

 • Simone van de Kuit

  Adjunct- directeur

  Over Simone

  Simone is werkzaam op ons kantoor in Amersfoort maar ook veel op weg naar onze klanten. Dat is voor haar geen probleem want auto’s en autorijden behoren tot haar liefhebberijen. Simone is allround adviseur en met haar bedrijfskundige kennis kijkt ze graag met klanten naar de bedrijfsprocessen en dienstverlening. En zo bemoeit ze zich ook graag als collega met alles wat er bij ons speelt. Simone maakt graag tijd voor haar man en hond en scoort daarvoor regelmatig leuke weekendjes uit op internet.

 • Jolanda van de Lagemaat

  Financieel administratief medewerker

  Over Jolanda

  Jolanda van de Lagemaat is sinds 2011 bij ons werkzaam als financieel/ administratief medewerker. Zij houdt voor ons overzicht in onze relatiedossiers en zorgt ervoor dat de boekhouding op orde is. Zij is de rustige motor op de achtergrond op ons kantoor en staat altijd voor iedereen klaar. Jolanda is een creatieveling die onverwacht met leuke oplossingen komt. Deze creativiteit is ook haar grootste hobby. Zij knutselt thuis heel wat met textiel en kralen af als ze daar tijd voor heeft.

 • Marjelle van den Brink

  Terugkoopconsulent

  Marjelle werkt sinds 14 augustus 2017 bij ons als terugkoopbegeleider  Zij kent Koopgarant vanuit de praktijk omdat zij eerder werkzaam is geweest bij enkele woningcorporaties. Marjelle is een positieve en gezellige collega. Buiten werktijd is ze druk met haar gezin en een opleiding.

 • Margreet van Veluw

  Terugkoopconsulent

  Margreet van Veluw is ons terugkoopteam komen versterken eind 2017 met servicegerichte kennis en ervaring  uit het bankwezen en dat merken we! Een fijne collega die rust uitstraalt en behulpzaam is. Buiten werktijd is ze druk bezet met wielrennen en het in het gareel houden van haar 2 kleine kinderen.

 • Ellen Kuijer

  Terugkoopconsulent

  Sinds maart 2018 begeleidt Ellen de Koopgarant-terugkopen. Ze heeft hiervoor gewerkt als hypotheekadviseur en is klantgericht en altijd vrolijk. Ook runde ze een succesvolle webshop.
  Ellen is een fijne collega die altijd wel wat heeft te vertellen. In haar vrije tijd is ze druk met haar 2 kinderen en haar eigen paard, waarmee ze dressuurwedstrijden rijdt.