Medewerkers OpMaat

 

Wij staan elke dag graag voor je klaar!

Simone van de Kuit

Simone van de Kuit

Directeur-bestuurder

svandekuit@opmaat.nl

Simone is sinds 1 april 2020 directeur-bestuurder. Ze werkt sinds 2011 bij OpMaat. Daarvoor heeft Simone jarenlang in de makelaardij en corporatiewereld gewerkt. Naast haar functie als directeur-bestuurder is Simone een allround adviseur en met haar bedrijfskundige kennis kijkt ze graag met klanten naar de bedrijfsprocessen en dienstverlening. Simone is veel op weg naar onze klanten. Dat is voor haar geen probleem want auto’s en autorijden behoren tot haar liefhebberijen. In haar vrije tijd slaat zij graag een balletje op de golfbaan of wandelt met haar honden in de Veluwse bossen.

 

 

Bernard Wouters

Bernard Wouters

Adviseur/productmanager

bwouters@opmaat.nl

Bernard is is sinds de oprichting betrokken bij OpMaat. Van april 2017 tot en met maart 2020 was hij directeur-bestuurder. Bernard is onze denktank en beschikt over een feilloos geheugen. Zijn kracht ligt in zijn uitgebreide juridische kennis en ervaring in de wereld van woningcorporaties. Hij is degene die alle informatiebladen van buiten kent. Soms voor ons als collega’s moeilijk te volgen omdat hij sneller denkt dan de meesten. Maar met zijn droge humor blijft hij ons verrassen. In zijn vrije tijd maakt hij ook meters: op zijn hardloopschoenen. Hij zet zich in zijn vrije tijd bovendien in voor de atletiekbond en ziet zijn zoons prachtige prestaties neerzetten op de atletiekbaan.

Agita Jongma

Agita Jongma

Adviseur

ajongma@opmaat.nl

Agita werkt sinds 2009 voor OpMaat en is als adviseur op het kantoor degene die veel van onze klanten de weg wijst. Als voormalig makelaar en corporatiemedewerker denkt ze in haar adviezen altijd met onze klanten mee. Haar specialiteit is taxeren en zij is degene die de ingediende projecten toetst. Agita is altijd rap van tong en beschikt over een goede dosis humor. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan haar kinderen, tuinieren, zingen, naar concerten gaan en lange wandelingen in binnen- en buitenland.

Irene Dijsselbloem

Irene Dijsselbloem

Communicatieadviseur

idijsselbloem@opmaat.nl

Irene is sinds 2010 in dienst bij OpMaat als communicatieadviseur. Alle communicatie-uitingen, waaronder de website en Servicenet komen onder haar begeleiding en eindredactie tot stand. Ook kijkt ze strategisch en kritisch naar alle communicatie van OpMaat. In haar vrije tijd verveelt ze zich nooit: tennis, fotografie, lezen, film en cultuur; eigenlijk is ze wel voor alle leuke initiatieven te porren!

Jolanda van de Lagemaat

Jolanda van de Lagemaat

Officemanager

jvandelagemaat@opmaat.nl

Jolanda van de Lagemaat werkt sinds 2011 voor OpMaat. Als officemanager zorgt zij ervoor dat de werkzaamheden soepel verlopen binnen onze organisatie. Haar achtergrond als systeembeheerder komt hierbij goed van pas. Als echte autodidact is zij altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en staat dan ook graag klaar om haar collega’s te ondersteunen. In haar vrije tijd bezoekt ze graag een festival, gaat zij thriften of staat ze haar drie zoons aan te moedigen op het hockeyveld.

Margreet van Veluw

Margreet van Veluw

Junior-Adviseur

mvanveluw@opmaat.nl

Margreet werkt sinds eind 2017 bij OpMaat. Drie jaar lang was ze terugkoopconsulent in ons Terugkoopteam. En sinds 1 januari 2021 verbreedt ze haar werkveld in de functie van Junior-Adviseur. Margreet is een gezellige collega met een goed gevoel voor humor. Buiten werktijd is ze druk bezet met wielrennen en het in het gareel houden van haar 2 kleine kinderen.

Marjelle van den Brink

Marjelle van den Brink

Terugkoopconsulent

mvandenbrink@opmaat.nl

Marjelle werkt sinds 14 augustus 2017 bij ons als terugkoopbegeleider  Zij kent KoopGarant vanuit de praktijk omdat zij eerder werkzaam is geweest bij enkele woningcorporaties. Marjelle is een positieve en gezellige collega. Buiten werktijd is ze druk met haar gezin en een opleiding.

Ellen Kuijer

Ellen Kuijer

Terugkoopconsulent

ekuijer@opmaat.nl

Sinds maart 2018 begeleidt Ellen de KoopGarant-terugkopen. Ze heeft hiervoor gewerkt als hypotheekadviseur en is klantgericht en altijd vrolijk. Ook runde ze een succesvolle webshop.
Ellen is een fijne collega die altijd wel wat heeft te vertellen en altijd klaarstaat voor iedereen. In haar vrije tijd is ze druk met haar 2 kinderen en rijdt ze dressuurwedstrijden te paard.

Jeanet Berkhof

Jeanet Berkhof

Terugkoopconsulent

jberkhof@opmaat.nl

Jeanet is per 1 januari 2021 ons  Terugkoopteam weer komen versterken. Al heel wat jaren is zij betrokken bij OpMaat en is ervaren in het terugkopen van KoopGarant. Eerder werkte ze bij een woningcorporatie en de laatste jaren heeft ze ook haar eigen bedrijf. Jeanet is een fijne collega met een goed gevoel voor humor.

Karianne van der Tuin

Karianne van der Tuin

Terugkoopconsulent

kvandertuin@opmaat.nl

Karianne is in 2021 het terugkoopteam komen versterken. De rode draad in haar loopbaan zijn de juridische en financiële aspecten van onroerend goed. Ze is begonnen als jurist in het notariaat en heeft later bedrijfsmatige financieringen verstrekt. Karianne houdt ervan om voor alle partijen alles tot een optimaal einde te brengen. Als terugkoopconsulent komt haar kennis en ervaring goed van pas. Voor ons team is ze een vrolijke collega die in haar vrije tijd graag schildert en fietst door de natuur.