Een betaalbare woning kopen voor een lagere prijs mét terugkoopgarantie

 

Droom je ook van een eigen huis? Een plek die je naar je eigen wensen kunt inrichten en verbouwen? Als dit financieel net niet haalbaar is, kan KoopGarant voor jou dé manier zijn om toch een woning te kopen! Lees hier hoe het werkt en kijk welke corporaties en ontwikkelaars woningen met KoopGarant verkopen.

 

Een KoopGarant-woning 

Wanneer je een KoopGarant-woning koopt betaal je een lagere prijs dan de marktwaarde, waardoor je ook je financieringslast lager is en je misschien wel een hypotheek kunt krijgen. Hierdoor is een eigen woning eerder bereikbaar. Bovendien krijg je de garantie dat de corporatie of projectontwikkelaar jouw woning binnen 3 maanden terugkoopt als je weer gaat verhuizen. 

 

Waar vind je KoopGarant-woningen?

Je kunt een KoopGarant-woning kopen van een woningcorporatie of ontwikkelaar. Wil je weten wie deze woningen aanbiedt bij jou in buurt? Klik dan hiernaast bij "Wie biedt aan" op de Lijst van aanbieders en neem met hen contact op. Zij kunnen je alles vertellen over het aanbod en de voorwaarden.

 

Wil je meer weten over KoopGarant?

Het kopen van een woning is een belangrijke beslissing. Het is dan ook goed dat je je uitgebreid informeert over alles wat met het kopen van een woning en KoopGarant te maken heeft. Deze website kan je daarbij helpen. Je kunt lezen wat er komt kijken bij het kopen van een KoopGarant-woning. Natuurlijk leggen we uit hoe het terugverkopen van je woning in zijn werk gaat en geven we een aantal rekenvoorbeelden over de berekening van de terugkoopprijs.