Alle particuliere nieuwsberichten


Wanneer een eigenaar de KoopStart-woning wil doorverkopen of tussentijds het volledig eigendom wilt verkrijgen, moet de afhandeling en de verrekening zorgvuldig en volgens de Erfpacht- en Koopstartbepalingen verlopen. Dit proces neem tijd in beslag. Daarmee kan het team van OpMaat je ondersteunen.
 

Frank Lavrijssen, van BPD, maakt gebruik van onze dienstverlening. “Ik ben erg tevreden over de samenwerking. De lijntjes zijn kort en door de ondersteuning hebben we de afwikkeling van KoopStart-verzoeken optimaal ingericht”. Ook over de kennis van KoopStart binnen het team is Frank te spreken. “Voor de regio Zuid, waar wij de KoopStart-verzoeken door Stichting OpMaat laten uitvoeren, is dit vooral de reden geweest. De inhoudelijke communicatie en afwikkeling gaat perfect. Daarnaast krijgen de bewoners ook een objectief advies en behandelproces”. 


Wilt u ook begeleiding met het omzetten van KoopStart woningen? OpMaat heeft de kennis en ervaring in huis. Wij nemen het proces graag van u over!


Wij bieden verschillende services, kijk met welke Services wij je kunnen ondersteunen. Wil je meer weten? Neem contact met ons op over de diverse mogelijkheden: tel. 033 462 12 23.

Gerelateerde nieuwsartikelen

OpMaat werkt met taxatiebranche aan complextaxatie

OpMaat is bezig met de ontwikkeling van een nieuw model taxatierapport voor complexmatige taxaties van nieuwbouw.

Lees meer

ING financiert KoopStart en KoopGarant

ING gaat vanaf medio juli financieringen verstrekken voor woningen die worden aangekocht met KoopStart en KoopGarant. 

Lees meer