Terugkoop begeleiding

Even geen tijd of kennis in huis voor een correcte Koopgarant terugkoop? Wij kunnen u  hierbij ontzorgen! Meer informatie

Over OpMaat

OpMaat biedt verkoopoplossingen zoals Koopgarant en KOOPstart aan woningcorporaties en ontwikkelaars en levert hierbij kennis, advies, ondersteuning, contracten en trainingen. 

Contact

Advies van OpMaat bij verkoop en terugkoop

OpMaat adviseert woningcorporaties en projectontwikkelaars bij de verkoop van woningen met onze producten Koopgarant, Koopstart en Koopcomfort.  
Voor advies en ondersteuning bij de terugkoop van Koopgarantwoningen is OpMaat ook in te schakelen. Iedere woningmarktsituatie is uniek en de inzet van onze koopproducten en ons advies is dan ook maatwerk!
Daarnaast kunnen wij adviseren over de afwikkeling van oudere verkoopmodellen zoals MGE en initiatiefnemers bijstaan bij de realisatie van wooncoöperaties. 

Keuze voor klanten

Wij vinden dat woningzoekenden iets te kiezen moeten hebben op de woningmarkt en onze producten sluiten hier op aan. Voortdurend zijn wij bezig onze producten verder te ontwikkelen, én aan te passen aan actuele regelgeving en vragen vanuit het werkveld. Ook bieden wij spelers op de woningmarkt ondersteuning en bieden gespecialiseerd advies om hun financiële of maatschappelijke verkoopdoelstellingen te behalen. Op deze manier dragen wij bij aan het bereiken van hun (maatschappelijke) doelstellingen.

Advies bij collectief beheer en eigendom

OpMaat heeft kennis van alle juridische en financiële aspecten om coöperatie-initiatieven op weg te helpen. Een deel van de woonconsumenten kiest er voor om gezamenlijk een gebouw of een woningcomplex te beheren. De wooncoöperatie is in veel gevallen de meest geschikte vorm om dit te organiseren. Meer informatie over de ondersteuning en begeleidingsmogelijkheden voor wooncoöperaties door OpMaat.

Ervaren adviseurs

Onze adviseurs hebben de benodigde specifieke kennis en ervaring. Zij kunnen daardoor een bijdrage leveren aan het behalen van doelstellingen en opgaven waar woningcorporaties en ontwikkelaars zich voor geplaatst zien. Wij doen dit met een open oog en oor voor de actuele ontwikkelingen in de sector. Dit vraagt om betrokken adviseurs, met een open en heldere manier van communiceren. Onze adviseurs delen graag hun kennis en ervaring en zijn teamspelers. Daarnaast staan zij open voor ontwikkeling en werken op basis van gelijkwaardigheid met elkaar én met onze klanten en partners.

Meer informatie

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te bespreken of wij u van dienst kunnen zijn of om een afspraak met ons te maken. Bel tel. 033- 462 12 23 of stuur een e-mail naar info@opmaat.nl .