Alle particuliere nieuwsberichten

AM is in het najaar van 2023 gestart met de verkoop van het project Geins in Amsterdam-Zuidoost. Binnen het project worden 134 woningen gerealiseerd. Het eigentijdse en groene woningproject verkoopt 89 woningen met KoopStart. Geins is het eerste KoopStart-project op gemeentelijke erfpacht. 

 

Geins
Het woonproject bestaat uit een gevarieerd woningaanbod. Appartementen, tweelaagse stadswoningen en eengezinswoningen worden gebouwd in twee woonblokken. Binnen de woonblokken komen twee groene, gemeenschappelijke binnentuinen en stallingsgarages. De start van de bouw is inmiddels gegarandeerd, naar verwachting in juni 2024. 

 

Project Geins 

 

KoopStart
AM werkt binnen het project Geins samen met Stichting OpMaat. Kopers met onvoldoende inkomen en vermogen krijgen hierdoor de kans om een woning te kopen. De KoopStart-korting geldt voor de appartementen van 70m2 binnen het bouwproject.  

 

Ondererfpacht 
Geins is het eerste KoopStart-project op gemeentelijke erfpacht. Stichting OpMaat heeft samen met gemeente Amsterdam een oplossing uitgewerkt. Hierdoor geeft AM de appartementen in ondererfpacht uit aan de kopers 

 

Meer informatie over het project Geins? Kijk op geins.nl 

Gerelateerde nieuwsartikelen

Nieuwe versies Taxatie-instructies

Per 1 juli 2024 zijn er nieuwe versies van de Taxatie-instructies KoopStart en KoopGarant.

Lees meer

Instemmingsverklaringen bij 2 of 3 taxateurs

OpMaat heeft nieuwe modellen voor instemmingsverklaringen. Deze zijn bedoeld voor de situaties dat 2 of 3 taxateurs gezamenlijk taxeren.

Lees meer