OpMaat neemt het graag van u over!


Soms doet een eigenaar een verzoek om tussentijds de KoopGarant-woning af te rekenen en zo het volledig eigendom van de woning te krijgen. Voor deze beëindiging van KoopGarant is een extra licentie beschikbaar. Om een beëindiging op een correcte en efficiënte manier te laten verlopen is de juiste kennis van het proces nodig. Ook is het mogelijk om beëindigingen KoopGarant door ons te laten begeleiden.


De beëindiging van KoopGarant is afwijkend van de normale situatie. Meestal koopt u de woning pas terug bij het vertrek van de eigenaar. Als corporatie of ontwikkelaar beslist u zelf of u een verzoek om tussentijdse beëindiging opvolgt. Als u met een verzoek akkoord gaat, betaalt de eigenaar een afkoopsom en wordt hij volledig eigenaar. De Erfpacht en KoopGarantvoorwaarden zijn hiermee beëindigd.

 

Misschien is het makkelijk en efficiënt om een dergelijk verzoek aan ons door te spelen zodat wij dit voor u afhandelen. Uiteraard maken we hier samen van tevoren duidelijke afspraken over. 

Meer weten?


Wilt u meer weten over de mogelijkheid om de beëindiging van KoopGarant door ons te laten begeleiden? Bel ons gerust hierover op 033 462 12 23.