Hoe kun je erfpachters van KoopGarant-woningen in gemengde complexen faciliteren, om mee te doen met de verduurzaming van het hele bouwblok. Hierbij maak je gebruik van een tussentijdse wijziging van de erfpacht. Wil je hierbij als corporatie ondersteuning krijgen? Wij hebben al bij meerdere partijen mogen begeleiden bij de verduurzaming van KoopGarant-woningen.

 

Bij het afsluiten van een aanvullend pakket op de licentie, krijgt u recht op het gebruik van alle benodigde informatie, modelovereenkomsten en -aktes en (taxatie-) instructies om deze methode toe te passen. Uiteraard staan wij klaar om u hierbij te ondersteunen en uw vragen te beantwoorden

Begeleiding verduurzaming


Bij de volgende zaken kunnen wij u tegen een extra vergoeding ondersteunen:

  • Adviseren en meedenken over de beste financiële en organisatorische aanpak voor dít blok of complex.
  • Wij stellen samen met u vast welk aanbod er op welke manier wordt gedaan aan de KoopGarant-eigenaren.
  • Wij informeren de erfpachters tijdens een informatiebijeenkomst. Dit kan zowel fysiek als online.
  • Coaching op individuele gesprekken met erfpachters. Wij voeren bijvoorbeeld 3 gesprekken samen, waarna de resterende gesprekken door jullie zelf gevoerd kunnen worden.
  • Ondersteuning bij vragen over het opstellen van de berekening en overeenkomst.
  • Ondersteuning in het contact met de taxateur, aannemer en notaris.


Meer weten?

Heeft u belangstelling voor één of meer van deze diensten? Bel ons gerust op 033 462 12 23.  Wij informeren u graag over de begeleidingsmogelijkheden bij de verduurzaming van KoopGarant-woningen.