Over OpMaat

OpMaat biedt verkoopoplossingen zoals Koopgarant en KOOPstart aan woningcorporaties en ontwikkelaars en levert hierbij kennis, advies, ondersteuning, contracten en trainingen. 

Contact

Trainingen van OpMaat

 ‘Kort, intensief en praktijkgericht’ dat zijn de 3 woorden waarin de workshops en (incompany-) expertmeetings van OpMaat zijn samen te vatten.

Workshops Koopgarant

De workshops Koopgarant zijn speciaal ontwikkeld voor medewerkers van corporaties, projectontwikkelaars, makelaars en notarissen die in de (dagelijkse) praktijk te maken hebben met het verkopen en beheren van Koopgarantwoningen. De workshops zijn praktijkgericht met extra aandacht voor inbreng van eigen praktijkvoorbeelden en zijn meerdere malen per jaar op diverse locaties te volgen. Meer over  workshops, cursusdata en kosten.

Expertmeetings

OpMaat organiseert op uw verzoek ook expertmeetings. Wanneer meerdere collega’s tegelijk dezelfde training willen volgen, kunnen wij dit ook incompany organiseren. Het voordeel hiervan is dat de training helemaal toegespitst kan worden op uw eigen organisatie. Daarnaast is het mogelijk een training op maat te laten maken over een specifiek onderwerp. Meer over expertmeetings.

Referenties

In totaal volgden ruim 200 deelnemers van meer dan 60 organisaties een workshop of incompany expertmeeting bij Opmaat. Deelnemers werkten onder andere bij: Talis, Woonbedrijf Ieder1, De Woonplaats, Domijn, Woonwaard, Tablis Wonen, Casade, Kleurrijk Wonen, Volkshuisvesting Arnhem, Sité Woondiensten, Goed Wonen Zederik, Parteon, Kennemer Wonen, Woonkracht 10 en Brabant Wonen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de workshops of over welke mogelijkheden er zijn voor de incompany expertmeetings? Neemt u dan contact met ons op via info@opmaat.nl  of telefoonnummer 033 - 462 12 23.