Alle particuliere nieuwsberichten

 

De Raad van Commissarissen (RvC) van Stichting OpMaat heeft Simone van de Kuit (46) per 1 april 2020 benoemd als directeur-bestuurder. Simone volgt Bernard Wouters (62) op. Bernard keert na een sabbatical terug in zijn ‘oude’ functie van adviseur/productmanager.

 

Simone werkt sinds 2011 bij OpMaat als adviseur en was sinds begin 2019 adjunct-directeur. Voorheen werkte Simone onder meer bij de woningcorporaties ProWonen en Woonstede.

 

“Ik werk al een aantal jaren met veel plezier samen met Simone en dat gaat nu gewoon door in een andere rolverdeling,” aldus Bernard. “Ik ben blij dat er we op deze manier een soepele overgang kunnen laten plaatsvinden waarbij de continuïteit van onze kleine organisatie optimaal is gewaarborgd. Graag werk ik nog een aantal jaren bij OpMaat en ga door om mijn kennis over te dragen aan mijn jongere collega’s. Ik had mijn sabbatical al een aantal jaren geleden gepland en zou half april voor een aantal maanden vertrekken naar het buitenland. Maar door de coronacrisis is dat niet mogelijk en zal mijn reis verschuiven naar een later moment.”

 

“Reeds bij zijn benoeming tot bestuurder heeft Bernard aangegeven dat hij zich beraadde over de wijze waarop hij invulling zou willen geven aan de laatste jaren van zijn loopbaan en dat hij in dit verband overwoog Simone op enig moment voor te dragen als opvolger”, zo stelt Karel Schiffer, voorzitter van de RvC. “De RvC heeft respect voor de wijze waarop Bernard en Simone samen naar dit moment hebben toegewerkt en ziet mede daarom met veel vertrouwen uit naar de samenwerking met Simone in haar nieuwe rol als directeur-bestuurder. De RvC dankt Bernard voor zijn inzet als bestuurder en is blij dat Bernard in een andere rol werkzaam blijft bij de stichting.”

 

Gerelateerde nieuwsartikelen

Nieuwe brochure KoopGarant

Er is een nieuwe brochure voor zakelijke relaties beschikbaar over KoopGarant.

Lees meer

Dag van de Projectontwikkeling: Oplossingen voor Betaalbaar Wonen

Een inspirerende Dag van de Projectontwikkeling van de NEPROM op 25 mei! Ook OpMaat verzorde hier een kennissessie.

Lees meer