Alle particuliere nieuwsberichten

Binnenkort start AM met de verkoop van het project Geins in Amsterdam-Zuidoost. 89 van de 134 woningen worden verkocht met KoopStart. Koopstarters uit Zuidoost hebben voorrang.

 

Geins

Het project Geins ligt aan het Vreeswijkpad in Gaasperdam, een deel van het stadsdeel Zuidoost. De 89 KoopStart-appartementen van 70 m2 worden verkocht worden voor maximaal € 355.000.

De voorverkoop is eind juli gestart, naar verwachting begint de verkoop in september 2023.
Lees verder het bericht van AM.

 

Voorrang voor Zuidoost

AM zet bij Geins in op kandidaten uit het stadsdeel Zuidoost. In de voorrangsregels is er prioriteit voor mensen die in Zuidoost wonen of daarnaar willen terugkeren. Inschrijvers die in een eerder stadium actief hebben meegedacht over de opzet van het project, krijgen extra punten. Natuurlijk zijn de KoopStart-appartementen primair bedoeld voor kopers die onvoldoende inkomen en vermogen hebben om de woningen op eigen kracht zonder Koopstart-korting te kopen.

 

Ondererfpacht

Geins is het eerste KoopStart-project op gemeentelijk erfpacht. OpMaat heeft in nauw overleg met de gemeente Amsterdam een oplossing uitgewerkt waarbij AM de appartementen in ondererfpacht uitgeeft aan de kopers.

 

Meer informatie over het project Geins? Kijk op geins.nl

 

Gerelateerde nieuwsartikelen

Dertig KoopStart-woningen in Parc Westerhoeve Heiloo

De eigenaar van het voormalige bungalowpark Westerhoeve in Heiloo wil graag betaalbare koopwoningen realiseren voor jonge mensen in Heiloo en Limmen...

Lees meer

Ook na 20 jaar OpMaat is betaalbaar kopen actueler dan ooit

Stichting OpMaat bestaat dit jaar 20 jaar en in 2 artikelen blikken we terug én vooruit op onze betekenis voor de starter én de woningmarkt.

Lees meer