Alle particuliere nieuwsberichten

Binnenkort start AM met de verkoop van het project Geins in Amsterdam-Zuidoost. 89 van de 134 woningen worden verkocht met KoopStart. Koopstarters uit Zuidoost hebben voorrang.

 

Geins

Het project Geins ligt aan het Vreeswijkpad in Gaasperdam, een deel van het stadsdeel Zuidoost. De 89 KoopStart-appartementen van 70 m2 worden verkocht worden voor maximaal € 355.000.

De voorverkoop is eind juli gestart, naar verwachting begint de verkoop in september 2023.
Lees verder het bericht van AM.

 

Voorrang voor Zuidoost

AM zet bij Geins in op kandidaten uit het stadsdeel Zuidoost. In de voorrangsregels is er prioriteit voor mensen die in Zuidoost wonen of daarnaar willen terugkeren. Inschrijvers die in een eerder stadium actief hebben meegedacht over de opzet van het project, krijgen extra punten. Natuurlijk zijn de KoopStart-appartementen primair bedoeld voor kopers die onvoldoende inkomen en vermogen hebben om de woningen op eigen kracht zonder Koopstart-korting te kopen.

 

Ondererfpacht

Geins is het eerste KoopStart-project op gemeentelijk erfpacht. OpMaat heeft in nauw overleg met de gemeente Amsterdam een oplossing uitgewerkt waarbij AM de appartementen in ondererfpacht uitgeeft aan de kopers.

 

Meer informatie over het project Geins? Kijk op geins.nl

 

Gerelateerde nieuwsartikelen

KoopStart-licentie voor Boer Projectontwikkeling Nieuwerbrug

Boer Nieuwerbrug is een nieuwe licentienemer KoopStart. Deze ontwikkelaar gaat in Nieuwerbrug 8 woningen betaalbaar met KoopStart verkopen. 

Lees meer

Van Omme & De Groot zetten KoopStart in

Van Omme & de Groot, Projectontwikkelaars en Bouwers uit Rotterdam, hebben besloten KoopStart in te zetten.

Lees meer