Alle particuliere nieuwsberichten

Boer Nieuwerbrug is een nieuwe licentienemer KoopStart. Deze ontwikkelaar gaat in Nieuwerbrug 8 woningen betaalbaar met KoopStart verkopen. 

Boer Nieuwerbrug is een middelgroot familiebedrijf dat al 91 jaar bestaat, met zowel een bouwpoot als een projectontwikkelingskant. De heer Floor Boer heeft namens Boer projectontwikkeling, onlangs een licentieovereenkomst KoopStart afgesloten. Het 1e project waar Boer KoopStart gaat inzetten is in de eigen woonplaats Nieuwerbrug bij het project Brugse Zoom.   

De Brugse Zoom is en nieuwe ontwikkellocatie, gelegen vlak bij de Oude Rijn, de A12 en ook Fort Wierickerschans, onderdeel van de Oude-Hollandsche Waterlinie. Op deze bijzondere locatie worden 30 nieuwbouwwoningen gebouwd waarbij een aantal aan het water zijn gelegen. Hiervan verkoopt Boer Projectontwikkeling 8 woningen met KoopStart. Dit zijn 2 blokjes met 4 quadrant-woningen. Wij wensen hen hiermee veel succes!

 

Gerelateerde nieuwsartikelen

Van Omme & De Groot zetten KoopStart in

Van Omme & de Groot, Projectontwikkelaars en Bouwers uit Rotterdam, hebben besloten KoopStart in te zetten.

Lees meer

Dertig KoopStart-woningen in Parc Westerhoeve Heiloo

De eigenaar van het voormalige bungalowpark Westerhoeve in Heiloo wil graag betaalbare koopwoningen realiseren voor jonge mensen in Heiloo en Limmen...

Lees meer