Alle particuliere nieuwsberichten


Druten is een prachtig gelegen woonplaats in Gelderland aan de zuidzijde van de Waal. Op loopafstand van het centrum ontwikkelt Van de Klok een nieuwbouwproject genaamd Hooiwal, bestaande uit 48 eengezinswoningen.

 

Het project Hooiwal bestaat uit zowel huurwoningen voor de middenhuur als koopwoningen. Maar liefst 26 van de woningen binnen dit project worden verkocht met KoopStart om zo de woningen betaalbaar te maken.

 

De marktwaarde van de woningen ligt tussen de €373.000 en €427.500. Van de Klok geeft door de inzet van KoopStart een koperskorting van 10% op de marktwaarde, waardoor de koopsom gemiddeld €40.000 lager ligt. Zo worden de woningen bereikbaar voor een grotere doelgroep. 

 

De woningen zullen duurzaam worden uitgevoerd met o.a. warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. In het kader van het natuurinclusief bouwen krijgen de bergingen een sedumdak en worden enkele eindgevels voorzien van nestkasten.

 

Gerelateerde nieuwsartikelen

KoopStart-licentie voor Boer Projectontwikkeling Nieuwerbrug

Boer Nieuwerbrug is een nieuwe licentienemer KoopStart. Deze ontwikkelaar gaat in Nieuwerbrug 8 woningen betaalbaar met KoopStart verkopen. 

Lees meer

Van Omme & De Groot zetten KoopStart in

Van Omme & de Groot, Projectontwikkelaars en Bouwers uit Rotterdam, hebben besloten KoopStart in te zetten.

Lees meer