Alle particuliere nieuwsberichten

Voor het KoopStart nieuwbouwproject DUET van Timpaan in Nieuw Vennep heeft OpMaat de aanstaande kopers begeleid bij het kopen van een KoopStart-woning. Door de individuele begeleiding zijn de kopers goed geïnformeerd over kopen met KoopStart.


Extra uitleg in begrijpelijke taal

Een woning kopen is een belangrijke stap in het leven van veel mensen. Voor veel aanstaande kopers is het een complex en overweldigend proces. Daar komt nog bij dat een KoopStart woning extra aspecten heeft die extra uitleg vraagt. Wij hebben de specifieke kennis in huis om de KoopStart-regeling en de daarbij behorende koop - en aannemingsovereenkomst goed en duidelijk uit te leggen. Voor de aanstaande kopers vertalen wij individueel de complexe juridische en financiële termen naar begrijpelijke taal. 

Volledig beeld van KoopStart

Natuurlijk zijn de kopers nu blij en druk met hun nieuwe woning, maar het kopen van een KoopStart-woning heeft ook gevolgen voor later. Wij geven hun dan ook uitleg over de eventuele volgende fase van verkoop of omzetting naar volledige eigendom. Dit doen we onder andere aan de hand van rekenvoorbeelden, concreet toegespitst op de betreffende KoopStart-regeling. Zo krijgen de kopers een goed en volledig beeld van de KoopStart-regeling en komen niet voor verrassingen te staan. Hierna kunnen ze met vertrouwen hun handtekening zetten.

Meer weten over Verkoopbegeleiding 

Wij vonden het erg leuk deze enthousiaste kopers van Timpaan te begeleiden in dit stuk van het proces. Wil je meer weten over de mogelijkheden om ons in te schakelen voor de begeleiding van KoopStart- of KoopGarant-woningen? Neem gerust contact met ons op en bel tel. 033 462 12 23.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Verkoop KoopStart-woningen in Alkmaar door Jaagpad B.V.

Het project Jaagpad in Alkmaar is een samenwerking tussen Netjes beheer B.V. uit Amstelveen en Ouwehand Bouw uit Katwijk.

Lees meer

Nieuwe licentie KoopStart Bouwbedrijf van Schijndel

Bouwbedrijf Van Schijndel heeft een licentieovereenkomst gesloten met Stichting OpMaat en ontwikkelt KoopStart-woningen in Bergeijk.

Lees meer