Alle particuliere nieuwsberichten

Voor het KoopStart nieuwbouwproject DUET van Timpaan in Nieuw Vennep heeft OpMaat de aanstaande kopers begeleid bij het kopen van een KoopStart-woning. Door de individuele begeleiding zijn de kopers goed geïnformeerd over kopen met KoopStart.


Extra uitleg in begrijpelijke taal

Een woning kopen is een belangrijke stap in het leven van veel mensen. Voor veel aanstaande kopers is het een complex en overweldigend proces. Daar komt nog bij dat een KoopStart woning extra aspecten heeft die extra uitleg vraagt. Wij hebben de specifieke kennis in huis om de KoopStart-regeling en de daarbij behorende koop - en aannemingsovereenkomst goed en duidelijk uit te leggen. Voor de aanstaande kopers vertalen wij individueel de complexe juridische en financiële termen naar begrijpelijke taal. 

Volledig beeld van KoopStart

Natuurlijk zijn de kopers nu blij en druk met hun nieuwe woning, maar het kopen van een KoopStart-woning heeft ook gevolgen voor later. Wij geven hun dan ook uitleg over de eventuele volgende fase van verkoop of omzetting naar volledige eigendom. Dit doen we onder andere aan de hand van rekenvoorbeelden, concreet toegespitst op de betreffende KoopStart-regeling. Zo krijgen de kopers een goed en volledig beeld van de KoopStart-regeling en komen niet voor verrassingen te staan. Hierna kunnen ze met vertrouwen hun handtekening zetten.

Meer weten over Verkoopbegeleiding 

Wij vonden het erg leuk deze enthousiaste kopers van Timpaan te begeleiden in dit stuk van het proces. Wil je meer weten over de mogelijkheden om ons in te schakelen voor de begeleiding van KoopStart- of KoopGarant-woningen? Neem gerust contact met ons op en bel tel. 033 462 12 23.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Filippo Vastgoed en Van de Mheen Vastgoed bouwen met KoopStart in Barneveld

In de uitbreidingswijk De Lanen Oost in Barneveld gaan Filippo Vastgoed en Van de Mheen Vastgoed samen 38 starterswoningen bouwen met KoopStart.

Lees meer

Vastbouw Vastgoedontwikkeling nieuwe licentiehouder KoopStart

Goed nieuws voor koopstarters nu ook Vastbouw Vastgoedontwikkeling een licentie KoopStart heeft! 

Lees meer