Alle particuliere nieuwsberichten

Heijmans ontwikkelt het bijzondere appartementencomplex Bellevue in Utrecht vlakbij de Douwe Egbertsfabriek. Van de 163 appartementen worden er 36 met KoopStart verkocht aan starters.


Deze starterswoningen hebben een marktwaarde van rond de € 300.000 en worden met een koperskorting van ongeveer 20% voor € 240.000 verkocht. Inmiddels is de verkoop van de appartementen met KoopStart gestart. Er is direct al veel belangstelling voor deze betaalbare nieuwbouwwoningen. 


Heijmans is met de gemeente Utrecht overeengekomen om een deel van de woningen in het plan te verkopen voor een afgetopte prijs. Omdat de marktwaarde van deze woningen hoger ligt, heeft Heijmans ervoor gekozen deze woningen te verkopen met KoopStart. Voor deze woningen geldt een zelfbewoningsplicht van 8 jaar. Mocht de woning eerder worden doorverkocht of afgekocht, dan geldt alsnog de zelfbewoningsplicht tot die tijd.


De start bouw van het project is in juni 2023 en volgens planning worden de woningen opgeleverd in het eerste kwartaal van 2026.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Verkoop KoopStart-woningen in Alkmaar door Jaagpad B.V.

Het project Jaagpad in Alkmaar is een samenwerking tussen Netjes beheer B.V. uit Amstelveen en Ouwehand Bouw uit Katwijk.

Lees meer

Nieuwe licentie KoopStart Bouwbedrijf van Schijndel

Bouwbedrijf Van Schijndel heeft een licentieovereenkomst gesloten met Stichting OpMaat en ontwikkelt KoopStart-woningen in Bergeijk.

Lees meer