Alle particuliere nieuwsberichten

Heijmans ontwikkelt het bijzondere appartementencomplex Bellevue in Utrecht vlakbij de Douwe Egbertsfabriek. Van de 163 appartementen worden er 36 met KoopStart verkocht aan starters.


Deze starterswoningen hebben een marktwaarde van rond de € 300.000 en worden met een koperskorting van ongeveer 20% voor € 240.000 verkocht. Inmiddels is de verkoop van de appartementen met KoopStart gestart. Er is direct al veel belangstelling voor deze betaalbare nieuwbouwwoningen. 


Heijmans is met de gemeente Utrecht overeengekomen om een deel van de woningen in het plan te verkopen voor een afgetopte prijs. Omdat de marktwaarde van deze woningen hoger ligt, heeft Heijmans ervoor gekozen deze woningen te verkopen met KoopStart. Voor deze woningen geldt een zelfbewoningsplicht van 8 jaar. Mocht de woning eerder worden doorverkocht of afgekocht, dan geldt alsnog de zelfbewoningsplicht tot die tijd.


De start bouw van het project is in juni 2023 en volgens planning worden de woningen opgeleverd in het eerste kwartaal van 2026.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Dertig KoopStart-woningen in Parc Westerhoeve Heiloo

De eigenaar van het voormalige bungalowpark Westerhoeve in Heiloo wil graag betaalbare koopwoningen realiseren voor jonge mensen in Heiloo en Limmen...

Lees meer

Ook na 20 jaar OpMaat is betaalbaar kopen actueler dan ooit

Stichting OpMaat bestaat dit jaar 20 jaar en in 2 artikelen blikken we terug én vooruit op onze betekenis voor de starter én de woningmarkt.

Lees meer