Alle particuliere nieuwsberichten

Eind 2023 is een brochure uitgebracht over Stichting OpMaat met daarin ons verhaal: onze drijfveren, doelen en producten. De brochure is voorzien van mooie voorbeelden.  


Stichting OpMaat bestaat dit jaar 20 jaar. Een periode waarin wij zijn uitgegroeid tot de marktleider in koopoplossingen voor betaalbaar wonen. Dankzij deze oplossingen kunnen onze klanten volwaardige en betaalbare koopwoningen aanbieden aan koopstarters met een middeninkomen. Ruim 160 woningcorporaties, projectontwikkelaars en gemeenten verkopen nieuwbouw en bestaande woningen met onze producten KoopGarant en KoopStart.


In 2004 zijn we gestart met KoopGarant, waarmee woningen worden verkocht voor een lagere prijs dan de marktwaarde met een terugkoopgarantie. De KoopGarant-regeling bleek al snel een groot succes. Sinds 2014 is er ook KoopStart, met name toegepast door ontwikkelaars bij de verkoop van betaalbare nieuwbouwwoningen.


De nieuwe OpMaat-brochure laat zien wie wij zijn en waar we voor staan. Uiteraard is er ook aandacht voor KoopGarant en KoopStart en komen ook onze klanten aan het woord.

 

OpMaat-brochure: "Unieke koopoplossingen voor betaalbaar wonen"

 

Unieke koopoplossingen voor betaalbaar wonen

Gerelateerde nieuwsartikelen

Persbericht SVn en Stichting OpMaat

Persbericht: Meer betaalbare koopwoningen voor starters met Nationaal Fonds Betaalbare Koopwoningen. SVn en Stichting OpMaat gaan samen het fonds...

Lees meer

Reactie OpMaat op hoofdlijnenakkoord

Het hoofdlijnenakkoord van de aankomende coalitie bouwt voort op het huidige volkshuisvestingsbeleid, aldus Stichting OpMaat.

 

Lees meer