Alle particuliere nieuwsberichten

De verkoop van de 30 KoopGarant-woningen in het plan Mastboomdreef is gestart. Het project wordt ontwikkeld door de Mastboom Brosens Stichting in samenwerking met Jawelbouw en ligt op een steenworp afstand van het centrum van Oud Gastel. Op de inloopmiddag begin maart was er heel veel belangstelling onder kopers.


Inwoners van de gemeente Halderberge hebben een eerste mogelijkheid tot aankoop. De woningen worden met KoopGarant verkocht met een koperskorting van 10% op de marktwaarde. De V.O.N. prijzen liggen tussen de € 238.500 en € 243.000. De woningen zijn compact ontworpen (61 m²) met een volledig woonprogramma op de begane grond. Optioneel is er een keuzemogelijkheid voor een woning met een verdieping.


Door de inzet van KoopGarant in dit plan worden de koopwoningen betaalbaar, ook voor starters of alleenstaanden. De woningen zijn bovendien levensloopbestendig.


Bij verhuizing koopt de Mastboom Brosens Stichting de woning weer terug om ze daarna opnieuw te verkopen met KoopGarant.   

Gerelateerde nieuwsartikelen

Ook na 20 jaar OpMaat is betaalbaar kopen actueler dan ooit

Stichting OpMaat bestaat dit jaar 20 jaar en in 2 artikelen blikken we terug én vooruit op onze betekenis voor de starter én de woningmarkt.

Lees meer

Filippo Vastgoed en Van de Mheen Vastgoed bouwen met KoopStart in Barneveld

In de uitbreidingswijk De Lanen Oost in Barneveld gaan Filippo Vastgoed en Van de Mheen Vastgoed samen 38 starterswoningen bouwen met KoopStart.

Lees meer