Alle particuliere nieuwsberichten

Onder zeer grote belangstelling vond afgelopen dinsdag 17 mei de start plaats van de verkoop van het nieuwbouwproject DUET, het nieuwste project van Timpaan. Er worden hier 42 betaalbare koopappartementen, waarvan 21 met KoopStart, gebouwd in het centrum van Nieuw-Vennep.

Verkoop event

Op een mooie locatie in het midden van het dorp kreeg een grote groep belangstellenden, onder het genot van een hapje en een drankje én swingende muziek door een dj, alle informatie over dit project aangeboden. Hiervoor waren aanwezig de verkopende makelaars Hertog makelaars (hertogmakelaars.nl) en Poldermakelaars & Leopardi (poldermakelaars.nl) en de RABO-bank was te raadplegen voor financieel advies. Speciaal voor het geven van uitleg over KoopStart, waren Agita Jongma en Marjelle van de Brink van OpMaat van de partij.

Verkoopbegeleiding OpMaat

Maar liefst 21 van de 42 appartementen worden verkocht met KoopStart, waarbij een inkomenstoets wordt gehanteerd. OpMaat gaat een rol spelen in de verkoop van de KoopStart-woningen. De eerste gesprekken met de aspirant-kopers worden gevoerd door de betreffende makelaars. Vervolgens zal de juridische afhandeling bij de KoopStart-woningen gedaan worden door OpMaat. Zo krijgen de kopers alle belangrijke informatie over het kopen van een KoopStart-woning. Wederom een mooie samenwerking tussen Timpaan en OpMaat.

 

Gerelateerde nieuwsartikelen

KoopStart-licentie voor Boer Projectontwikkeling Nieuwerbrug

Boer Nieuwerbrug is een nieuwe licentienemer KoopStart. Deze ontwikkelaar gaat in Nieuwerbrug 8 woningen betaalbaar met KoopStart verkopen. 

Lees meer

Van Omme & De Groot zetten KoopStart in

Van Omme & de Groot, Projectontwikkelaars en Bouwers uit Rotterdam, hebben besloten KoopStart in te zetten.

Lees meer