Alle particuliere nieuwsberichten

Onder zeer grote belangstelling vond afgelopen dinsdag 17 mei de start plaats van de verkoop van het nieuwbouwproject DUET, het nieuwste project van Timpaan. Er worden hier 42 betaalbare koopappartementen, waarvan 21 met KoopStart, gebouwd in het centrum van Nieuw-Vennep.

Verkoop event

Op een mooie locatie in het midden van het dorp kreeg een grote groep belangstellenden, onder het genot van een hapje en een drankje én swingende muziek door een dj, alle informatie over dit project aangeboden. Hiervoor waren aanwezig de verkopende makelaars Hertog makelaars (hertogmakelaars.nl) en Poldermakelaars & Leopardi (poldermakelaars.nl) en de RABO-bank was te raadplegen voor financieel advies. Speciaal voor het geven van uitleg over KoopStart, waren Agita Jongma en Marjelle van de Brink van OpMaat van de partij.

Verkoopbegeleiding OpMaat

Maar liefst 21 van de 42 appartementen worden verkocht met KoopStart, waarbij een inkomenstoets wordt gehanteerd. OpMaat gaat een rol spelen in de verkoop van de KoopStart-woningen. De eerste gesprekken met de aspirant-kopers worden gevoerd door de betreffende makelaars. Vervolgens zal de juridische afhandeling bij de KoopStart-woningen gedaan worden door OpMaat. Zo krijgen de kopers alle belangrijke informatie over het kopen van een KoopStart-woning. Wederom een mooie samenwerking tussen Timpaan en OpMaat.

 

Gerelateerde nieuwsartikelen

Dertig KoopStart-woningen in Parc Westerhoeve Heiloo

De eigenaar van het voormalige bungalowpark Westerhoeve in Heiloo wil graag betaalbare koopwoningen realiseren voor jonge mensen in Heiloo en Limmen...

Lees meer

Ook na 20 jaar OpMaat is betaalbaar kopen actueler dan ooit

Stichting OpMaat bestaat dit jaar 20 jaar en in 2 artikelen blikken we terug én vooruit op onze betekenis voor de starter én de woningmarkt.

Lees meer