Alle particuliere nieuwsberichten

Een nieuwe licentiehouder KoopStart op de valreep van 2022: Capelle NK9 BV! Zij ontwikkelde en verkoopt nu met succes starterswoningen met KoopStart in Capelle aan de IJssel.

 

Capelle NK9 BV (een samenwerkingsverband van BPI vastgoed en Iniziativ) is in juli 2022 begonnen met de verkoop van 62 appartementen aan de Fascinatioboulevard in Capelle aan den IJssel. Een aantal appartementen is regulier verkocht, bij de overige appartementen stagneerde de verkoop. Door de toepassing van KoopStart voor starters loopt de verkoop nu erg goed.

KoopStart maakt kopen mogelijk

Makelaar Peter Nomen van Van Herk nieuwbouw makelaardij begeleidt de verkoop voor Capelle NK9 BV:” Jonge mensen wilden heel graag de appartementen kopen maar door de gestegen hypotheekrente kregen zij de vereiste financiering niet rond. Nu zij de woning met  KoopStart kunnen kopen, is financiering wel mogelijk. 

Toewijzing aan jonge starters

André van Staveren van Iniziativ: “Wij hebben met elkaar gekeken hoe wij jonge starters het beste kunnen helpen in deze woningmarkt. Dit doen we door de appartementen te verkopen met KoopStart met een koperskorting van 20% waardoor de woningen veel beter bereikbaar worden. Daarnaast hebben wij besloten dat de kopers ook echt koopstarters moeten zijn en jonger dan 35 jaar. Vanzelfsprekend stemt de gemeente ook in omdat zij graag de starters op de woningmarkt op weg helpen”. Peter Nomen is enthousiast over het succes: “De verkoop gaat heel erg goed, bijna alle woningen zijn verkocht of onder optie. De kopers zijn heel erg blij omdat ze nu eindelijk de mogelijkheid krijgen om een woning te kopen.”

 

Gerelateerde nieuwsartikelen

Verkoop KoopStart-woningen in Alkmaar door Jaagpad B.V.

Het project Jaagpad in Alkmaar is een samenwerking tussen Netjes beheer B.V. uit Amstelveen en Ouwehand Bouw uit Katwijk.

Lees meer

Nieuwe licentie KoopStart Bouwbedrijf van Schijndel

Bouwbedrijf Van Schijndel heeft een licentieovereenkomst gesloten met Stichting OpMaat en ontwikkelt KoopStart-woningen in Bergeijk.

Lees meer