Alle particuliere nieuwsberichten

Het terugkoopteam van OpMaat begeleidt sinds 2017 de terugkoopdossiers voor De Goede Woning in Apeldoorn. In 2023 hebben wij 14 terugkopen van KoopGarant-woningen voor hen uitgevoerd.


Het terugkoopteam streeft ernaar om jaarlijks een evaluatiegesprek over het afgelopen jaar te houden met alle corporaties die gebruik maken van onze dienstverlening Terugkoopbegeleiding. We bespreken dan onder andere hoe de begeleiding het afgelopen jaar is ervaren en of er nog verbeterpunten zijn die we mee kunnen nemen. Deze week hadden wij een evaluatiegesprek met Lucinda van Ruler-Schrievers van De Goede Woning. Lucinda is blij met onze dienstverlening:


“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Stichting OpMaat. Onze dossiers worden vlot opgepakt en de communicatie verloopt prettig. Een fijne partner om mee samen te werken”.


Lucinda van Ruler - Schrievers
De Goede Woning


Na het afronden van een dossier sturen wij ook altijd een enquête naar de erfpachters met de vraag hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Hieruit blijkt dat de erfpachters van De Goede Woning onze dienstverlening hoog waarderen. Het gemiddelde rapportcijfer dat zij ons geven is een 8,2. Met name de goede communicatie en de zorgvuldigheid in de begeleiding van het terugkoopproces door het terugkoopteam, wordt gewaardeerd.  


Overweeg je ook ondersteuning bij terugkopen KoopGarant?

Ons Terugkoopteam staat voor je klaar en neemt graag de terugkopen (tijdelijk) van je over. Wil je hier meer over weten bel ons tel 033 303 33 77 of stuur een e-mail.

 

Gerelateerde nieuwsartikelen

Een blik op de toekomst voor koopstarters tijdens symposium 20 jaar OpMaat

OpMaat vierde het 20-jarig bestaan met een symposium in Leusden. Het werd een feestelijke bijeenkomst waarop vooral naar de toekomst werd gekeken. 

Lees meer

Ook na 20 jaar OpMaat is betaalbaar kopen actueler dan ooit

Stichting OpMaat bestaat dit jaar 20 jaar en in 2 artikelen blikken we terug én vooruit op onze betekenis voor de starter én de woningmarkt.

Lees meer