Alle particuliere nieuwsberichten

 

Duurzaam wonen in een groene omgeving, dat kan binnenkort in Hardenberg en bovendien voor een mooie prijs! Onze nieuwste KoopStart-licentiehouder Ter Steege Bouw Vastgoed B.V. heeft een nieuwbouwproject in ontwikkeling, waarbij zij 5 rijwoningen gaan verkopen met KoopStart. 

Betaalbaar en duurzaam

De woningen variëren in prijs van €231.000,- - €240.000,- , en voor dit bedrag krijg je een ruime starterswoning van ongeveer 112 vierkante meter. De woningen zijn gasloos, en mede door de zonnepanelen en warmtepomp bijna energieneutraal! Duurzaamheid staat dus op de eerste plek in dit project. 

KoopStart vertrouwde oplossing

Ter Steege is geen nieuwe licentiehouder, zij zijn namelijk al meer dan 10 jaar aan ons verbonden door hun licentie KoopGarant. Bert Hallink, directie-adviseur bij Ter Steege:” De woningen die we ontwikkelen zijn door de gestegen kosten niet meer voor een ieder bereikbaar. Met name de starters komen niet meer mee. Om ook die groep aan een woning te helpen, is het verkopen beneden de kostprijs  mogelijk.  Nu kunnen wij als bedrijf niet leven van het verkopen van producten beneden de kostprijs. Daarom is het product KoopStart een mooie optie. De woning wordt voor de starter betaalbaar door de koperskorting en wij krijgen de koperskorting terug bij doorverkoop. Wij zijn op deze manier wat langer aan een project verbonden. En dat past wel goed bij ons als familiebedrijf (sinds 1911). Wij zijn blij dat het product ontwikkeld is door Opmaat. Door haar staat van dienst is er bij onze kopers en lokale overheden alleen maar vertrouwen in het proces en product.”

Trots

Wij zijn trots op onze samenwerking met Ter Steege, en wensen hen veel succes met de verkoop van deze KoopStart-woningen in Hardenberg!

 

Zie ook de projectwebsite

 

Gerelateerde nieuwsartikelen

Dertig KoopStart-woningen in Parc Westerhoeve Heiloo

De eigenaar van het voormalige bungalowpark Westerhoeve in Heiloo wil graag betaalbare koopwoningen realiseren voor jonge mensen in Heiloo en Limmen...

Lees meer

Ook na 20 jaar OpMaat is betaalbaar kopen actueler dan ooit

Stichting OpMaat bestaat dit jaar 20 jaar en in 2 artikelen blikken we terug én vooruit op onze betekenis voor de starter én de woningmarkt.

Lees meer