Alle particuliere nieuwsberichten

Van de Mheen Vastgoed BV, gevestigd in Hoevelaken, heeft sinds oktober 2020 een licentie KoopGarant. Sinds die tijd hebben zij al meerdere projecten gehad waarin zij 40 KoopGarant-woningen hebben verkocht.

Woudenberg

In december en januari kwamen daar nog 2 projecten bij: op een prachtige locatie aan de rand van  Woudenberg wordt een appartementencomplex ontwikkeld waar 8 appartementen met KoopGarant verkocht worden. Deze hebben allemaal een uitgifteprijs van € 240.000,-, nadat er kortingen afgegaan zijn variërend van 26% tot 33%. Met de gemeente Woudenberg is afgesproken dat deze woningen 10 jaar bereikbaar blijven voor de doelgroep; starters op de woningmarkt die een gezamenlijk inkomen van maximaal € 60.000,- bruto per jaar hebben.

Kootwijkerbroek

In Kootwijkerbroek wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld, waarin Van de Mheen onder andere 8 eengezinswoningen met KoopGarant gaat verkopen. Deze hebben als uitgifteprijs € 260.000,- of € 320.000,- en hebben een kortingspercentage variërend van 15% tot 29%. Ook hier geldt dat de woningen in ieder geval 10 jaar beschikbaar moet blijven als sociale koopwoning.

Wij vinden het mooi om te zien dat KoopGarant zo actief wordt ingezet in deze regio om starters aan een betaalbare koopwoning te helpen!

Meer informatie?

Gerelateerde nieuwsartikelen

Gemeente Oudewater verkoopt met KoopGarant

De gemeente Oudewater gaat 10 woningen met KoopGarant verkopen in het nieuwbouwproject Oranje Bolwerck. De appartementen worden verkocht aan starters...

Lees meer

Sité kiest voor verduurzaming KoopGarant-woningen

Sité Woondiensten gaat ook KoopGarant-woningen verduurzamen en heeft hiervoor OpMaat gevraagd om advies en training van de medewerkers.

Lees meer