Alle particuliere nieuwsberichten

Gezocht: duizendpoot (m/v) die betaalbaar wonen mogelijk wil maken. 

Stichting Opmaat zoekt een Adviseur/projectmanager

 

Het is dé maatschappelijk uitdaging van dit moment: koopwoningen betaalbaar maken voor starters en mensen met een lager inkomen. Stichting Opmaat is een onafhankelijk expertisecentrum. Wij bedenken, ontwikkelen en beheren unieke verkoopoplossingen voor starterswoningen, zoals KoopGarant en KoopStart. Dankzij deze oplossingen kunnen projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeenten betaalbare volwaardige koopwoningen voor starters aanbieden. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het oplossen van het betaalbaarheidsprobleem en daarmee van de woningnood in Nederland.

 

We zijn voor deze rol op zoek naar een energieke en ervaren nieuwe collega met beleidsmatige en juridische kennis én affiniteit. Je straalt positief-kritische energie uit en je geeft betekenis aan onze maatschappelijke ambitie.

 



Gerelateerde nieuwsartikelen

Een blik op de toekomst voor koopstarters tijdens symposium 20 jaar OpMaat

OpMaat vierde het 20-jarig bestaan met een symposium in Leusden. Het werd een feestelijke bijeenkomst waarop vooral naar de toekomst werd gekeken. 

Lees meer

Ook na 20 jaar OpMaat is betaalbaar kopen actueler dan ooit

Stichting OpMaat bestaat dit jaar 20 jaar en in 2 artikelen blikken we terug én vooruit op onze betekenis voor de starter én de woningmarkt.

Lees meer