Alle particuliere nieuwsberichten

 

Van de Mheen Vastgoed B.V. in Hoevelaken werd onlangs licentiehouder KoopGarant en gaat in Woudenberg ongeveer 70 woningen bouwen die met KoopGarant worden verkocht.


In de nieuwe woonwijk Hoevelaar, aan de oostkant van Woudenberg, worden tot en met 2026 circa 440 woningen gebouwd. Van de Mheen Vastgoed gaat hier ongeveer 70 woningen met KoopGarant ontwikkelen. Daarmee voldoet het bedrijf aan de afspraak met de gemeente Woudenberg om de woningen die bestemd zijn voor starters op de koopmarkt, in ieder geval de komende 10 jaar bereikbaar te houden voor deze doelgroep.

Van de Mheen Vastgoed is inmiddels gestart met de verkoop van de eerste 20 eengezinswoningen met KoopGarant. In 2021/2022 komen hier nog 8 appartementen en 8 eengezinswoningen bij. De rest volgt in de jaren daarna.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Gemeente Oudewater verkoopt met KoopGarant

De gemeente Oudewater gaat 10 woningen met KoopGarant verkopen in het nieuwbouwproject Oranje Bolwerck. De appartementen worden verkocht aan starters...

Lees meer

Sité kiest voor verduurzaming KoopGarant-woningen

Sité Woondiensten gaat ook KoopGarant-woningen verduurzamen en heeft hiervoor OpMaat gevraagd om advies en training van de medewerkers.

Lees meer