Alle particuliere nieuwsberichten

 

Van de Mheen Vastgoed B.V. in Hoevelaken werd onlangs licentiehouder KoopGarant en gaat in Woudenberg ongeveer 70 woningen bouwen die met KoopGarant worden verkocht.


In de nieuwe woonwijk Hoevelaar, aan de oostkant van Woudenberg, worden tot en met 2026 circa 440 woningen gebouwd. Van de Mheen Vastgoed gaat hier ongeveer 70 woningen met KoopGarant ontwikkelen. Daarmee voldoet het bedrijf aan de afspraak met de gemeente Woudenberg om de woningen die bestemd zijn voor starters op de koopmarkt, in ieder geval de komende 10 jaar bereikbaar te houden voor deze doelgroep.

Van de Mheen Vastgoed is inmiddels gestart met de verkoop van de eerste 20 eengezinswoningen met KoopGarant. In 2021/2022 komen hier nog 8 appartementen en 8 eengezinswoningen bij. De rest volgt in de jaren daarna.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Filippo Vastgoed en Van de Mheen Vastgoed bouwen met KoopStart in Barneveld

In de uitbreidingswijk De Lanen Oost in Barneveld gaan Filippo Vastgoed en Van de Mheen Vastgoed samen 38 starterswoningen bouwen met KoopStart.

Lees meer

Terugkoopbegeleiding KoopGarant goed voor De Goede Woning

Het terugkoopteam van OpMaat begeleidt sinds 2017 de terugkoopdossiers voor De Goede Woning in Apeldoorn. In 2023 hebben wij 14 terugkopen van...

Lees meer