Alle particuliere nieuwsberichten

 

Van de Mheen Vastgoed B.V. in Hoevelaken werd onlangs licentiehouder KoopGarant en gaat in Woudenberg ongeveer 70 woningen bouwen die met KoopGarant worden verkocht.


In de nieuwe woonwijk Hoevelaar, aan de oostkant van Woudenberg, worden tot en met 2026 circa 440 woningen gebouwd. Van de Mheen Vastgoed gaat hier ongeveer 70 woningen met KoopGarant ontwikkelen. Daarmee voldoet het bedrijf aan de afspraak met de gemeente Woudenberg om de woningen die bestemd zijn voor starters op de koopmarkt, in ieder geval de komende 10 jaar bereikbaar te houden voor deze doelgroep.

Van de Mheen Vastgoed is inmiddels gestart met de verkoop van de eerste 20 eengezinswoningen met KoopGarant. In 2021/2022 komen hier nog 8 appartementen en 8 eengezinswoningen bij. De rest volgt in de jaren daarna.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Ook na 20 jaar OpMaat is betaalbaar kopen actueler dan ooit

Stichting OpMaat bestaat dit jaar 20 jaar en in 2 artikelen blikken we terug én vooruit op onze betekenis voor de starter én de woningmarkt.

Lees meer

Project Mastboomdreef – 30 KoopGarant woningen

De verkoop van de 30 KoopGarant-woningen in het plan Mastboomdreef is gestart. Op de inloopmiddag begin maart was er heel veel belangstelling onder...

Lees meer