Alle particuliere nieuwsberichten

Het project Jaagpad in Alkmaar is een samenwerking tussen Netjes beheer B.V. uit Amstelveen en Ouwehand Bouw uit Katwijk. Voor dit project heeft Jaagpad B.V. onlangs een licentie KoopStart afgesloten.

 

“Voor veel mensen is een woning kopen in de huidige markt niet eenvoudig en financieel niet haalbaar. Daarom bieden wij bij Jaagpad KoopStart aan. KoopStart is een initiatief van de Stichting OpMaat en met deze regeling koop je een woning onder de huidige marktwaarde”

 

(Frits de Koning, projectontwikkelaar Ouwehand Bouw)

Het nieuwbouwproject Jaagpad in Alkmaar is prachtig gelegen aan het Noord-Hollands kanaal. Op Fiets- en loopafstand van het centrum van Alkmaar en via een veerpontje zijn de bewoners binnen enkele minuten in het centrum van Alkmaar.

Project

Het project bestaat uit 411 appartementen, zowel huur als koop. Hiervan worden 46 2-kamerappartementen verkocht met KoopStart.

Deze 2-kamerappartementen worden verkocht met een KoopStart-prijs v.a. €281.000. De appartementen zijn vanaf 55m2 en worden compleet afgewerkt, inclusief complete badkamer, toilet en vloerverwarming, hebben een parkeergelegenheid onder het appartement, een balkon op het zuiden met een weids uitzicht.


Voorrang bij toewijzing

Voor de 46 KoopStart-appartementen geldt een voorrangsregeling voor mensen die komen uit de regio Alkmaar en jonger dan 35 jaar zijn.


Start verkoop KoopStart

Op zaterdag 23 september was de start van de verkoop van de KoopStart appartementen, deze werd druk bezocht. De inschrijving voor deze appartementen sluit op 8 oktober a.s.

 

Gerelateerde nieuwsartikelen

KoopStart-licentie voor Boer Projectontwikkeling Nieuwerbrug

Boer Nieuwerbrug is een nieuwe licentienemer KoopStart. Deze ontwikkelaar gaat in Nieuwerbrug 8 woningen betaalbaar met KoopStart verkopen. 

Lees meer

Van Omme & De Groot zetten KoopStart in

Van Omme & de Groot, Projectontwikkelaars en Bouwers uit Rotterdam, hebben besloten KoopStart in te zetten.

Lees meer