Alle particuliere nieuwsberichten

 

Het toepassen van KoopGarant bij nieuwbouw door woningcorporaties is nog steeds mogelijk! Een unieke samenwerking tussen Woningstichting Leusden, de gemeente en ontwikkelaar Heijmans heeft tot resultaat dat WSL 8 nieuwbouwwoningen met KoopGarant verkoopt aan starters in Maanwijk.

Betaalbare nieuwbouw voor starters

Dankzij de uitdrukkelijke wens van de wethouder om in Maanwijk ook betaalbare nieuwbouwwoningen onder de 200.000 euro te ontwikkelen voor starters, zijn de 3 partijen op zoek gegaan naar een oplossing. Deze vonden zij in KoopGarant. De woningen krijgen een verkoopprijs van 199.000 euro door koperskorting te verlenen. Alleen huurders van WSL die voldoen aan de gestelde inkomensgrenzen, komen in aanmerking om de woningen te kopen.

Huis voor 2 ton

In de Stadsbron verscheen een uitgebreid artikel “Huis voor twee ton” over de totstandkoming van dit bijzondere KoopGarant-project

Gerelateerde nieuwsartikelen

Ook na 20 jaar OpMaat is betaalbaar kopen actueler dan ooit

Stichting OpMaat bestaat dit jaar 20 jaar en in 2 artikelen blikken we terug én vooruit op onze betekenis voor de starter én de woningmarkt.

Lees meer

Project Mastboomdreef – 30 KoopGarant woningen

De verkoop van de 30 KoopGarant-woningen in het plan Mastboomdreef is gestart. Op de inloopmiddag begin maart was er heel veel belangstelling onder...

Lees meer