Alle particuliere nieuwsberichten

 

Corporatie Woningstichting De Zaligheden (WSZ) gaat in Duizel-Noord binnenkort 14 sociale koopwoningen met KoopGarant verkopen. Starters krijgen met KoopGarant een kans op een eerste stap op de woningmarkt. Ze kunnen een KoopGarant-woning voor een lagere prijs dan de marktwaarde kopen.

Onlangs zetten de gemeente Eersel, Aannemer Reuvers Ontwikkeling & Bouw en WSZ hun handtekening onder het plan de Groene Aders. Van de 58 nieuwbouwwoningen zijn er 14 sociale huurwoningen en dus ook 14 KoopGarant-koopwoningen voor starters. WSZ kiest voor een compleet aanbod in de sociale sector: ‘Hierdoor komen er meer woningen in Duizel beschikbaar voor mensen die minder te besteden hebben’, aldus Chris Thews, directeur-bestuurder van WSZ.


Lees ook: Nieuwe woningen voor Duizel, ook voor de starter

Gerelateerde nieuwsartikelen

Ook na 20 jaar OpMaat is betaalbaar kopen actueler dan ooit

Stichting OpMaat bestaat dit jaar 20 jaar en in 2 artikelen blikken we terug én vooruit op onze betekenis voor de starter én de woningmarkt.

Lees meer

Project Mastboomdreef – 30 KoopGarant woningen

De verkoop van de 30 KoopGarant-woningen in het plan Mastboomdreef is gestart. Op de inloopmiddag begin maart was er heel veel belangstelling onder...

Lees meer