Alle particuliere nieuwsberichten

Een inspirerende Dag van de Projectontwikkeling van de NEPROM op 25 mei! Ook OpMaat leverde hier een bijdrage. Simone van de Kuit van OpMaat verzorgde samen met Johan Conijn (Finance Ideas) en Peter Immers (BPD gebiedsontwikkeling) de kennissessie “Oplossingen voor Betaalbaar Wonen”.


Simone van de Kuit ging in op het belang van een Nationaal Koopfonds Betaalbare koopwoningen in combinatie met KoopStart om de aantallen betaalbare koopwoningen voor middeninkomens te vergroten. Het Koopfonds wordt momenteel uitgewerkt door het ministerie van BZK. Het zal in het najaar in werking treden. Met een bijdrage uit het Koopfonds kunnen er nog meer KoopStart-woningen betaalbaar worden verkocht aan de doelgroep koopstarters met middeninkomens. “Het Nationaal Fonds Betaalbare Koopwoningen zal straks met inzet van KoopStart een boost geven aan het aantal betaalbare koopwoningen voor koopstarters”, aldus Van de Kuit.

 

Gerelateerde nieuwsartikelen

Project Geins start met bouw

AM is in het najaar van 2023 gestart met de verkoop van het project Geins in Amsterdam-Zuidoost. Binnen het project worden 134 woningen gerealiseerd...

Lees meer

Rob Mulder treedt toe tot RvC stichting OpMaat

Per 1 april 2024 is Rob Mulder (60) benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Stichting OpMaat.

Lees meer