Alle particuliere nieuwsberichten

Een inspirerende Dag van de Projectontwikkeling van de NEPROM op 25 mei! Ook OpMaat leverde hier een bijdrage. Simone van de Kuit van OpMaat verzorgde samen met Johan Conijn (Finance Ideas) en Peter Immers (BPD gebiedsontwikkeling) de kennissessie “Oplossingen voor Betaalbaar Wonen”.


Simone van de Kuit ging in op het belang van een Nationaal Koopfonds Betaalbare koopwoningen in combinatie met KoopStart om de aantallen betaalbare koopwoningen voor middeninkomens te vergroten. Het Koopfonds wordt momenteel uitgewerkt door het ministerie van BZK. Het zal in het najaar in werking treden. Met een bijdrage uit het Koopfonds kunnen er nog meer KoopStart-woningen betaalbaar worden verkocht aan de doelgroep koopstarters met middeninkomens. “Het Nationaal Fonds Betaalbare Koopwoningen zal straks met inzet van KoopStart een boost geven aan het aantal betaalbare koopwoningen voor koopstarters”, aldus Van de Kuit.

 

Gerelateerde nieuwsartikelen

Extra services: afrekening en omzettingen KoopStart

Een omzetting van een KoopStart-woning? Wij kunnen het hele traject van begin tot eind voor u uit handen nemen.

Lees meer

Fair value binnenkort naar 1:1

Binnenkort gaat bij KoopStart en KoopGarant de ‘fair-value’-verhouding naar 1:1. Daarmee wordt het aandeel van de corporatie of ontwikkelaar in de...

Lees meer