Alle particuliere nieuwsberichten

Voor corporatie De Sleutels gaan we de KoopGarant-terugkopen begeleiden. Ze kiezen voor een flexibele overeenkomst met OpMaat. Mirjam den Outer, wijkconsulent bij De Sleutels, vertelt waarom ze de terugkoop gaan uitbesteden aan OpMaat:
 
Per jaar hebben we rond de 35 terugkopen. Tot nu toe heeft De Sleutels de terugkopen altijd zelf gedaan, maar door onder andere personele wisselingen kunnen we daar op dit moment wel wat hulp bij gebruiken. Daarom hebben we het terugkoopproces uitbesteed aan OpMaat. Zij nemen ons werk uit handen en wij hebben de zekerheid dat het proces op de juiste manier verloopt. Het voordeel daarbij is dat het een flexibele overeenkomst is. We bepalen zelf welke terugkoopdossiers we uitbesteden en welke niet. Zo kunnen we inspelen op veranderingen in onze personele bezetting.”  


Is jouw organisatie volledig ingericht op het terugkopen van KoopGarant-woningen?

Misschien hebben jullie net als De Sleutels behoefte aan flexibiliteit en wil je wel de zekerheid hebben dat een terugkoop altijd op een snelle en vooral ook juiste manier wordt uitgevoerd. Of heb je een andere reden om onze hulp in te schakelen. Ons Terugkoopteam kan de terugkopen tijdelijk of permanent uit handen nemen. Zij zijn direct beschikbaar om de terugkopen op te pakken.

Wanneer je kiest voor onze begeleiding is er geen verplichting om alle terugkopen naar ons door te zetten: je bepaalt zelf hoeveel dossiers je naar ons doorzet.

Meer weten? Lees meer over Terugkoopbegeleiding en bel met Marjelle, Karianne,Annemieke of Bianca van ons Terugkoopteam, zij kunnen je precies vertellen wat ze voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen. Je kunt hen bereiken via tel. 033 303 33 77. Ook kun je een mail sturen naar terugkoop@opmaat.nl.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Fair value-verhouding per 1 januari definitief naar 1:1

Het ministerie van BZK heeft definitief besloten om de fair value-verhouding voor verkoop onder voorwaarden per 1 januari 2024 aan te passen naar...

Lees meer

Nieuwe brochure KoopGarant

Er is een nieuwe brochure voor zakelijke relaties beschikbaar over KoopGarant.

Lees meer