Alle particuliere nieuwsberichten

De Mastboom Brosens Stichting gaat 30 betaalbare (levensloopbestendige) woningen met KoopGarant verkopen voor starters met een beperkter budget. De grondgebonden woningen hebben een oppervlakte van 60 of 90 m² en worden gerealiseerd in het centrum van Oud Gastel (gemeente Halderberge).


Starters uit de gemeente zullen in eerste instantie voorrang krijgen bij de verkoop.  Maar ook bijvoorbeeld ouderen of alleenstaanden kunnen starter zijn of een beperkter budget hebben waardoor zij in aanmerking zouden kunnen komen voor deze woningen.  De planning voor start verkoop is eind dit jaar.


De Mastboom Brosens Stichting investeert in goede doelen met een maatschappelijke functie in de regio. Door alle woningen uit het plan met KoopGarant te verkopen zorgt de stichting ervoor dat er langdurig betaalbare koopwoningen beschikbaar blijven voor de doelgroep.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Ook na 20 jaar OpMaat is betaalbaar kopen actueler dan ooit

Stichting OpMaat bestaat dit jaar 20 jaar en in 2 artikelen blikken we terug én vooruit op onze betekenis voor de starter én de woningmarkt.

Lees meer

Project Mastboomdreef – 30 KoopGarant woningen

De verkoop van de 30 KoopGarant-woningen in het plan Mastboomdreef is gestart. Op de inloopmiddag begin maart was er heel veel belangstelling onder...

Lees meer