Alle particuliere nieuwsberichten

De Mastboom Brosens Stichting gaat 30 betaalbare (levensloopbestendige) woningen met KoopGarant verkopen voor starters met een beperkter budget. De grondgebonden woningen hebben een oppervlakte van 60 of 90 m² en worden gerealiseerd in het centrum van Oud Gastel (gemeente Halderberge).


Starters uit de gemeente zullen in eerste instantie voorrang krijgen bij de verkoop.  Maar ook bijvoorbeeld ouderen of alleenstaanden kunnen starter zijn of een beperkter budget hebben waardoor zij in aanmerking zouden kunnen komen voor deze woningen.  De planning voor start verkoop is eind dit jaar.


De Mastboom Brosens Stichting investeert in goede doelen met een maatschappelijke functie in de regio. Door alle woningen uit het plan met KoopGarant te verkopen zorgt de stichting ervoor dat er langdurig betaalbare koopwoningen beschikbaar blijven voor de doelgroep.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Gemeente Oudewater verkoopt met KoopGarant

De gemeente Oudewater gaat 10 woningen met KoopGarant verkopen in het nieuwbouwproject Oranje Bolwerck. De appartementen worden verkocht aan starters...

Lees meer

Sité kiest voor verduurzaming KoopGarant-woningen

Sité Woondiensten gaat ook KoopGarant-woningen verduurzamen en heeft hiervoor OpMaat gevraagd om advies en training van de medewerkers.

Lees meer