Alle particuliere nieuwsberichten

De Mastboom Brosens Stichting gaat 30 betaalbare (levensloopbestendige) woningen met KoopGarant verkopen voor starters met een beperkter budget. De grondgebonden woningen hebben een oppervlakte van 60 of 90 m² en worden gerealiseerd in het centrum van Oud Gastel (gemeente Halderberge).


Starters uit de gemeente zullen in eerste instantie voorrang krijgen bij de verkoop.  Maar ook bijvoorbeeld ouderen of alleenstaanden kunnen starter zijn of een beperkter budget hebben waardoor zij in aanmerking zouden kunnen komen voor deze woningen.  De planning voor start verkoop is eind dit jaar.


De Mastboom Brosens Stichting investeert in goede doelen met een maatschappelijke functie in de regio. Door alle woningen uit het plan met KoopGarant te verkopen zorgt de stichting ervoor dat er langdurig betaalbare koopwoningen beschikbaar blijven voor de doelgroep.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Filippo Vastgoed en Van de Mheen Vastgoed bouwen met KoopStart in Barneveld

In de uitbreidingswijk De Lanen Oost in Barneveld gaan Filippo Vastgoed en Van de Mheen Vastgoed samen 38 starterswoningen bouwen met KoopStart.

Lees meer

Terugkoopbegeleiding KoopGarant goed voor De Goede Woning

Het terugkoopteam van OpMaat begeleidt sinds 2017 de terugkoopdossiers voor De Goede Woning in Apeldoorn. In 2023 hebben wij 14 terugkopen van...

Lees meer