Alle particuliere nieuwsberichten

Steeds vaker krijgen we de vraag van corporaties en ontwikkelaars of wij voor hen de afkoop van KoopGarant willen begeleiden. Formeel noemen we dit ook wel: beëindiging Erfpacht- en KoopGarantbepalingen. Natuurlijk doen we deze begeleiding ook voor jouw organisatie graag!

 

Soms gaat de afkoop KoopGarant om een paar woningen, maar soms ook om tientallen of zelfs honderden woningen. De corporatie/ontwikkelaar geeft aan onder welke voorwaarden afkoop mogelijk is. En wij doen de rest: van het versturen van de brief met het aanbod tot afkoop, het aansturen van de taxateur, adviesgesprekken met de KoopGaranteigenaren, opstellen berekening en overeenkomst tot en met het controleren van de notariële akte.

 

Is dit ook iets voor jouw organisatie? Lees meer over begeleiding bij beëindigen KoopGarant.  Wil je meer informatie en weten wat de kosten zijn? Bel ons op tel. 033 – 462 12 23, of mail naar info@opmaat.nl.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Fair value-verhouding per 1 januari definitief naar 1:1

Het ministerie van BZK heeft definitief besloten om de fair value-verhouding voor verkoop onder voorwaarden per 1 januari 2024 aan te passen naar...

Lees meer

Nieuwe brochure KoopGarant

Er is een nieuwe brochure voor zakelijke relaties beschikbaar over KoopGarant.

Lees meer